Penapis Air Cuckoo Murah

Penapis air Cuckoo yang menang Readers Digest Brand Awards 2018 memang murah. King Top antara model terlaris sebab boleh dilanggan dengan bayaran serendah RM56.60 sebulan untuk kontrak 84 bulan.Laku sangat sampai 10 ribu unit habis dalam dua hari pertama setiap bulan.Kena tempah sekarang kalau nak grab penapis air Cuckoo King Top dengan bayaran tak sampai RM2 pun sehari.Kenapa kena pasang penapis air ni dekat rumah? It’s all about convenience.Siapa je larat nak masak air atas dapur gas kemudian kena tukar ke bekas lain setiap hari. Para isteri hatta suri rumah pun setuju, benda ni meletihkan. Kan mudah kalau tekan aje dah dapat air panas atau air sejuk.Anak-anak nak minum air kosong pun senang. Mommies out there yang nak hidup lagi mudah, jom preorder King Top untuk bayaran RM56.60 sebulan.No worries sebab tak perlu slip gaji. Tak perlu deposit. Even student pun boleh apply sama.Just whatsapp ke 016-270 9425 sekarang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s